2017 - 2018 ERKEK MODASI

2017 - 2018 ERKEK MODASI

09.04.2018

BU SEZON KENDİNİZİ İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE İFADE EDEBİLİRSİNİZ.

Geniş Alanlar

Over-size kesimler bu kış pek çok tasarımcının podyumunda boy gösterdi. Özgürlük alanınızı maksimuma çıkaran bol kesimler aynı zamanda sıkı kalıpların tam karşı tarafında yer alarak isyankar bir tavır sergiliyor. Valentino’dan Balenciaga’ya over-size kesimler pek çok farklı yorumun etkisinde kışa ilk selamlamasını yaptı.

Yüksek Ekose

Ekose her zaman kış mevsiminin en kuvvetli temsilcilerinden biri olsa da zaman zaman geri planda kalmayı tercih ediyor. Ancak bu klasik desen yeni sezonda farklı renk kullanımları ve sokak stiline yakın duran tavrı ile daima genç kalabileceğini ispatlar nitelikte gün yüzüne çıktı. Eğer sizin için ekose hala takım elbiselerin esaretinde kaldıysa yeni sezon gömlekler ve montlar bu konudaki fikirlerinizi değiştirebilir.

Grafik Açılımı

Sloganlar, sanat eserleri ve grafikler… Bu sezon kendinizi istediğiniz şekilde ifade edebilirsiniz. Kış mevsiminin en oyuncu trendi hem dijital baskı hem örme detayı olarak karşımıza çıkarken size oldukça fazla seçenek sunuyor. Özellikle casual giyim stiline yakın duruyorsanız baskı desenleri mutlaka gardırobunuzda bulunsun.

Sıcak Kahve

Sonbahar geldiği zaman kahve tonlarına geçiş kaçınılmazdır. Ancak sadece tek mevsimlik değil takvimler ilkbaharı gösterene kadar kahve hiç şüphesiz en kurtarıcı renktir. Neredeyse pek çok renk ile kusursuz bir uyum sağlayan kahve tonları bu sezon da sarsılmaz yerini korumaya devam ediyor.

Turuncu Kış

Yakıcı kırmızı kadar iddialı olmasa da turuncu her zaman olumlu bir enerjiye sahip olmuştur. Ancak erkekler için hala renk paletinin korkutucu kısmında yer alsa da bu sezon turuncunun en parlak tonlarının cesur kullanımıyla birlikte daha ılımlı bir yaklaşımı hak eder nitelikte. Doğal tonlarla baskınlığını çok rahat dengeleyebileceğiniz turuncu aynı zaman da kendi içindeki koyu tonlarıyla kış sezonunun en pozitif renklerinden.